نظر به همدلی، همراهی و مشارکت همیشگی مراکز علمی کاربردی، همسو با اهداف و برنامه های خیرخواهانه به اطلاع می رساند . . .

با سلام و احترام
به استحضار اساتید گرامی و دانشجویان عزیز می رساند، پیرو نامه شماره 1735/97/ت ش مورخ 04/02/1397 و نظر به همدلی، همراهی و مشارکت همیشگی مراکز علمی کاربردی، همسو با اهداف و برنامه های خیرخواهانه به اطلاع می رساند به منظور جلب مشارکت عمومی در رفع مشکلات و شداید عزیزانمان در منطقه زلزله زده استان کرمانشاه که همچنان به یاری هموطنان نیازمند هستند، واحد استان تهران اقدام به برنامه ریزی و هماهنگی لازم برای جذب و توزیع کمک های مراکز محترم دارد.
مزید امتنان است اساتید گرامی و دانشجویان عزیز که تمایل به شرکت در این کار معنوی دارند تا تاریخ 11/02/1397، آمادگی خود را به مدیریت فرهنگی و پژوهشی مرکز اعلام کنند.
متعاقبا و پس از هماهنگی با واحد استانی، شماره حساب مربوطه حضورتان اعلام خواهد شد.
پیشاپیش از حسن همکاری شما سپاسگزاریم.