ساماندهی درس کارورزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی
  سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از ساماندهی درس کارورزی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بروجردی سرپرست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از ساماندهی درس کارورزی برای دانشجویان این دانشگاه خبر داد.
دکتر بروجردی گفت: اهدافی چون گسترش مهارت آموزی و راه اندازی دانشگاه نسل سوم و ترویج فرهنگ کارآفرینی، با اجرای صحیح  درس کارورزی و آشنا کردن دانشجویان با بازار کار محقق خواهد شد. با توجه به تأکید دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بر کیفی سازی آموزش های علمی کاربردی؛ امسال آسیب شناسی جامعی در خصوص اجرای صحیح درس کارورزی دو در مراکز آموزش علمی کاربردی انجام شد.
دکتر بروجردی با اشاره به تولی گری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در امر "کارآموزی" در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: طبق تفاهم‎نامه منعقد شده بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، سامانه ملی کارورزی مختص دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شد که در این سامانه انجام کلیه مراحل اعلام ظرفیت کارورزی، ثبت‎نام و انتخاب محل کارورزی توسط دانشجو و تایید دانشجویان توسط مراکز آموزش علمی کاربردی در فضای الکترونیکی امکان پذیر شده است.
وی عنوان کرد: از آنجا که هدف و رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروهای کارآمد، متخصص و مهارتی مورد نیاز در کشور است باید نظارت جدی تر در حوزه کاربینی و کارورزی توسط مراکز آموزشی انجام شود. لذا مراکز آموزش علمی کاربردی به عنوان یاریگران نظام مهارتی لازم است با استفاده از تمامی ظرفیت ها و امکانات خود در اجرای صحیح دروس کارورزی تلاش کنند.
سرپرست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: از نیم سال جاری، گذراندن درس کارورزی (2) فقط از طریق سامانه ملی کارورزی به نشانی http://karamouz.irost.org صورت خواهد پذیرفت و کارورزی (1) به دلیل محتوای سرفصل، طبق روال گذشته خواهد بود.
وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون 633 مرکز آموزش علمی کاربردی به عنوان واحد دانشگاهی و 3827 دانشجو به عنوان کارورز در سامانه ملی کارورزی ثبت نام کرده اند.
دکتر بروجردی با اشاره به برگزاری 9 دوره کارگاه آموزشی در مناطق مختلف علمی کاربردی جهت آموزش مسئولان دفاتر کارآفرینی مراکز آموزشی افزود: برای اجرای دقیق درس کارورزی (2) از طریق سامانه مذکور، کارگاه آموزشی شیوه ثبت نام کارآموزان، محل-های کارورزی و مراکز آموزشی و مراحل نظارت و صدور گواهینامه توسط رئیس و کارشناسان اداره کارآموزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد و طبق نظرسنجی های به عمل آمده سطح رضایت شرکت کنندگان در این کارگاه ها مطلوب ارزیابی شده است.
وی هدف متعالی دانشگاه جامع علمی کاربردی را تربیت دانش آموختگانی دانست که بتوانند با خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی، گامی در راستای تحقق سیاست‎های اقتصاد مقاومتی بردارند و رویکرد تازه ای را در عرصه کسب و کار مبتنی بر دانش به دست آورند.