مشاوره حقوقی مرکز نوآوری و رشد

با احترام

به اطلاع می رساند، طبق هماهنگی های به عمل آمده، یکی از مشاوران حوزه مدیریت حقوقی دانشگاه، آماده پاسخگویی به سوالات حقوقی مرتبط با مراکز رشد، مراکز نوآوری، ثبت اختراعات، مالکیت فردی، ثبت شرکت ها، شرکت دانش بنیان، ثبت برند و علائم تجاری و دعاوی حقوقی شرکت ها (از ابتدای تاسیس تا انحلال) می باشد.

مدیران مراکز رشد و مراکز نوآوری و دانشجویان متقاضی ایجاد واحدهای فناور می توانند با شماره 82778815 در روزهای دوشنبه از ساعت 14 الی 16 با آقای محمد حسین حیدرپور تماس گرفته و نسبت به رفع مشکلا خود اقدام نمایند.

لازم به ذکراست که بخش پرسش و پاسخ سوالات حقوقی بر روی پرتال معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به آدرس rt.uast.ac.ir فعال شده (آیکون چت در قسمت پایین صفحه) و متقاضیان می توانند سوالات خود را مطرح و از آن طریق نیز پاسخ دریافت نمایند.

موفق باشید. دفترکارآفرینی مرکز 31