کسب رتبه اول کشوری توسط ماهنامه نگاه نو دانش

بسمه تعالی

جشنواره ملی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی و با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمنهای علمی دانشجویی همه ساله برگزار می‌شود.

این جشنواره تلاش می­کند تا مبنا و مبداء حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی باشد. جشنواره‌ ملی حرکت، به تعبیری دیگر، حرکتی است ملی برای شکوفایی استعدادهای شگرف جوان خلاق و اندیشمند ایرانی، برای اعتلای ایران و ایرانی و برای ارتقاء موقعیت و اندیشه‌های کمال‌جویی ایرانی و برای ایجاد فردایی بهتر، ایرانی‌آبادتر و آزادتر در پرتو اراده‌ و استعدادهای جامعه دانشجویی کشور. این جشنواره سالانه توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و آموزشی با حمایت دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی برگزار می­شود.

ماهنامه نگاه نو دانش مرکزآموزش علمی- کاربردی فرهنگ و هنر31 تهران که حاصل زحمات علمی و اجرایی  اعضای انجمن علمی ، دانشجویان، اساتید و گروههای آموزشی مرکز  و بخش های فرهنگی و پژوهشی می باشد با شرکت فعال خود در این جشنواره  توانست رتبه اول کشوری در بخش نشریه علمی را ازآن خود کند.

در اینجا ضمن سپاس بیکران از دانشجویان، اساتید و گروههای آموزشی مرکز در تدوین، تالیف و تهیه پیوسته این ماهنامه در طول هشت انتشار، از تلاش، کوشش ومساعی تیم اجرایی نشریه که تلاش دارند این رسانه ارزشمند را به عنوان یک رسانه علمی دانشجویی بدون توقف به چاپ برسانند تقدیر و تشکر بعمل می آوریم.

نویسنده: علی ابراهیمی